Niin se vaan aika rientää, pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa jo reilu viikko sitten. Hienosti on kaikilla mennyt ja ovat niin ihania ja fiksuja ja villejä ja riiviöitä ja kaikkea. Kyllä oli hieman vaikea niistä luopua, vaikka olivatkin viimeisen viikon ajan sellaisia täystuhoja. Kotiin meille jäi Pentu, joka tätä nykyä tottelee ( ainakin joskus ) nimeä Likka. Sehän kääntyy hienosti tuosta virallisesta nimestä Wild- Angelica. Ja se ei sitten ole mikään kalikka, vaikka Pete sitkeästi sitä yrittää niin vääntää. Kyllä oli Likka ihmeissään kun kaikki kaverit lähti, pari päivää meni ihmetellessä ja taisi olla vähän tylsää, kun ei ollut ketään paini/riekkukaveria.

 

FORGET-ME-NOT     "Tankki"    om. Taina Lauttaanaho

Tankki muutti Laukaaseen kaverilleni Tainalle ja sai pitää nimen Tankki. Tankilla on seuranaan Ilo-bortsu, ja se tulee yhdessä Likan kanssa valtaamaan ainakin agilitykentät ja lisäksi niistä tulee suuria lammaspaimenia.

 

CINNAMON-ROSE     "Sintti"     om. Hanna Kuusisto

Sintti on sijoituksessa Lappeenrannassa Hannalla. Pitäisi kai tuossa omistajan kohdalla virallisesti olla siis minutkin, mutta kyllä se on Hannan koira. Myös Sintti sai pitää nimensä, koska se sopi sille niin hyvin, se kun on tuollainen sittiäinen. Sintillä on seuranaan bordercollie Vani ja X-rotuinen Caro.  Ja myös Sintti tulee valloittamaan ainakin agilitykentät ja onhan se jo valloittanut Hannankin.

 

BLUEBELL     "Varpu"     om. Mari Floman

Varpu ( ent. Vinku ) lähti Vantaalle lokoisiin oltaviin Marin luokse. Sillä on seuranaan kultsu-bretoni Kerttu ja mitä harrastuksiin tulee, kyllä ne agilitykentät valloitetaan Vantaallakin ja Varpu onkin jo ilmoitettu pentuagilitykurssille.

 

SON-BEFORE-FATHER     "Mico"     om. Pekka Laulainen

Mico ( ent. Salama ) muutti Haminaan Sirpa ja Pekka Laulaisen luokse. Micolla on seuranaan bortsupojat Luca ja Kidd. Myös Mico tulee valloittamaan agilitykentät ja niinhän sitä sanotaan, että nimi on enne, eli tulevaisuus vaikuttaa hyvältä.