Kukka kävi tänään osteopaatilla ja saatiin hyviä uutisia: huomattava parannus viimekertaiseen, ei jumeja syvemmissäkään lihaskudoksissa! Voidaan siis aloittaa treenaus, sopivasti nuo pakkasetkin taisi viimein hellittää.

Uimassa ollaan käyty joka viikko, yhteensä nyt viisi kertaa. Täytyy jatkaa uimista, musta tuntuu, että se on kyllä auttanut tuohon selkään tosi paljon. Muut hoidot saa nyt kyllä olla vähän aikaa tauolla, ei mitään ihan halvinta puuhaa ole ollut. Aika pitkälle olis kyllä niillä rahoilla päässyt. Kateellisena tänään katselin, kun Kukka oli hoitopöydällä vellottavana, olisihan siinä mieluusti voinut olla itsekin.

Sillä välin kun oltiin Kukan kanssa poissa, jäi Likka ja Veikka kahdestaan kotiin. Olipa taas pöydiltä hävinnyt tavaraa. Peten rahapussista oli setelit levitelty lattialle, mutta ei ihme kyllä ollut syönyt niitä, ilmeisesti liian pieniä seteleitä :) Vesikuppi oli kaadettu, Aamun askarteluja revitty ja pullapussi löytyi tyhjänä lattialta. Noinkohan se on yksin syönyt kaikki pullat vai onkohan Veikka ollut apuna, ken tietää... Ihan mahdoton kakara, ulottuvuus on kyllä jotain aivan omaa luokkaansa.

Myös Sintille kuuluu hyvää ja sille olikin koittanut vapaus. Hanna sanoikin, että ei muistanutkaan, kuinka tuollaiset pienet bordercolliet ehtii joka paikkaan :)

Mico oli viikonloppuna käynyt paimentamassa ja oli sillä jotain ajatusta lampaista ollut, hienoa!