Sirpa ja Pekka olivat viikonloppuna kisaamassa Jyväskylässä ja pitihän sitä heti mennä katsomaan, miltä Mico poika näyttää. Kyllä huomasi uroksen ja nartun eron, miten vahva tuo oli meidän rimppakinttuun verrattuna. Upealta näytti, vaikka itse sanonkin. Ja kovin on kaikki pennut luonteeltaan saman oloisia. Yritin epätoivoisesti ottaa noista kuvia, mutta älyttömän hankalaa saada kaikki samaan kuvaan. Täytyy jossain vaiheessa yrittää jotenkin saada noita kuvia muokattua, en vaan vielä osaa.

Mico viilettää

 

Sisko ja sen veli eli Mico ja Likka

 

Jengi hetki paikallaan; Tankki, Likka ja Mico

 

Ja taas menoksi

 

Tässä pari kuvaa meittin Likasta, ihan on itte tehdyn näköinen:

Korvat lurpallaan

 

Korvat pystyssä

 

Laama, ankaran jalostustyön tulos :)

 

Ja yksi Tainalta saatu kuva Tankista:

 

Eilen meillä oli tutustumispäivä koirauimalassa Micon, Tankin, Likan ja isojen koirien ( Kukka, Veikka, Luca ja Kidd ) kanssa. Kivaa oli, kaikki pysyivät pinnalla!

Kukan tyylinäyte. Se on jo ihan pro-uimari.

 

Mari ja Varpu olivat sunnuntaina käyneet ihmettelemässä lampaita Klossnereilla. Ei voi sanoa, että Varpu olisi vielä syttynyt lampaille, mutta kunnon lammaskoiran tapaan lampaan kakka oli maistunut hyvin :) Tässä pari Marin lähettämää kuvaa Varpusesta:

Töissä :)

 

Ihan kuin pikkuinen Kukka

 

Kotona :)

 

Myös Hannan kanssa ollaan oltu yhteyksissä ja Hanna laittoi sähköpostilla videoita meidän häkkieläimestä ( en vaan osaa niitä tänne laittaa ). Sintistä on kehkeytymässä vallan taitava tokokoira. Pikaista paranemista meidän kinttu-Maarialle ja tsemppiä Hannalle, mä niin tiedän miltä susta tuntuu. Ihanaa kun olet olemassa!