Onpa kulunut hetki viime päivityksestä. Mukamas niin kiirettä ollut että ei ole tullut kirjoitettua tai eipä tässä ole mitään ihmeellistä kyllä tapahtunutkaan. Likka kasvaa kovaa vauhtia ja painaa sellaiset 10 kg tällä hetkellä. Ja onhan se nimensä mukaisesti aika villi, sellainen nulikka.

Eilen tehtiin Tainan kanssa reissu Turkuun Kukan, Likan ja Tankin kanssa. Käytiin Klostnereilla paimentamassa ja Kukalla oli aika Piiralle.

Kukka sai kunnon käsittelyn Piiralla ja nyt Kukka sitten onkin sairaslomalla. Loppuyhteenvetona voisi sanoa, että koira oli ihan lukossa, jumissa ja tukossa ja meikäläinen ei varmaan vuoden koiranomistajan palkintoa ansaitse. Kyllä voisi sanoa että hieman jopa hävetti, mutta kun ei tajua niin ei tajua...

No mutta, sitä ennen siis käytiin vähän paimentamassa ja hyvin meni. Saatiin hyviä vinkkejä mitä Kukan kanssa kannattaa treenata ja ennenkaikkea intoa ja uskoa, että voisi vaikka paimennuskokeitakin ajatella.

Myös Tankki ja Likka pääsi lampaille. Molemmat vaikutti tuon ikäisiksi ihan lupaavilta. Niiltä löytyi ennenkaikkea kiinnostusta ja intoa lampaita kohtaan, ja molemmat alkoivat hyvin kiertää lampaita ja sain Likkaa ihan vähän pysäytettyä tasapainoonkin. Oli se kyllä niin hienoa  ja kivaa ja saatiin hyviä vinkkejä mitä kotona voi noiden kanssa tehdä, kiitos Marikalle! Aikahan sitten näyttää tuleeko noista suuria paimenia muiden silmissä kuin mun :)