Tänään oli toinen uintikertamme Anskun koirauimalassa.

Kukka pääsi ekaksi uimaan ja se taitaa tykätä puuhasta kun ei pahemmin tarvinnut altaaseen houkutella. Otettiin varovasti kuusi lenkkiä altaassa, kun viime kerran jälkeen oli havaittavissa pientä jäykkyyttä. Täytyy seurata miltä tuo huomenna näyttää, nyt ainakin hyvältä, rennolta. Ja huomenna on sitten osteopaatti, toivottavasti oltaisiin pysytty kuosissa, alkaa tätä menoa rahat loppumaan :)

Seuraavaksi altaaseen vietiin Likka. Ensin oli liivit päällä, mutta otettiin ne sitten pois. Ja pysyihän tuo pinnalla :) Likkaa kyllä vähän pelotti, mutta hyvin se aina lähti uimaan, jopa ennen kuin kerkesin sitä houkuttelemaan ja löytyihän sieltä altaasta aina pallokin, joka tuotiin hienosti rampille.

Tällä kertaa uimaan pääsi myös Veikka. Kyllä sitäkin vähän jännitti, mutta hyvin lähti uimaan. Veikka on hieman sanoisinko "pulskassa" kunnossa ja elättelin toiveita, että altaasta nousisi hoikemman näköinen märkä koira, mutta turha luulo. Ja vielä kun Ansku uinnin jälkeen föönasi Veikan kuivaksi niin, että toi sen valtava turkki jäi pystyyn, niin...köh...ehkä pitäisi joihinkin laihdutustoimenpiteisiin ryhtyä.

Kyllä on nyt kotona rauhallisia koiria. Likkakin suorastaan köllöttelee selällään takan kupeessa. On se vaan tehokasta tuo uiminen.