Onpa päivitykset jääneet. On me kesällä jotain tehtykin, enimmäkseen uitiin.

Toukokuun alussa meillä oli pentutreffit Klossnereilla paimennuksen merkeissä. Kaikki pääsivät onneksi paikalle ja ihan kivasti kaikilla meni. Keli ei vaan oikein meitä suosinut, mutta eipä tuo ainakaan koiria haitannut.

Kuraisia kuvia:

Kukka

 

Sirpa ja Mico

 

Mari ja Varpu

 

Hanna ja Sintti

 

Likka

 

Taina ja Tankki

 

Tummanpuhuva joukkio

 

Toukokuussa kävimme myös Haminassa näyttelyissä Kukan, Likan, Tankin ja Sintin voimin. Kukka sai ERIn ja pentujen järjestys oli 1. Tankki ( KP ), 2. Sintti ja 3. Likka.

Haminasta jatkettiin "vauhdilla" Kotkaan kaksipäiväisiin agilitykisoihin:

Sieltä se Sirpa noukki meidät kyytiinsä moottoritien varresta. Mutta hyvin ehti kisaamaan, mitään mairittelevia tuloksia ei kyllä saatu aikaan. Mutta hienot oli maisemat Kotkan Santalahdessa.

Kukka

 

Likka

 

Tankki, Kukka ja Likka

 

Kesäkuussa oltiin Bordercollieiden erikoisnäyttelyissä, jossa Kukka sai taas hienosti ERIn, Likka puolestaan oli pentuluokan kolmas ( okei, viimeinen ), arvostelussa luki " ihan kiva bordercollie", krhm.

Heinäkuun alussa Kukalla oli aika Piiralle. Kyllä sieltä aina pois tulee huomattavasti letkeämmän koiran kanssa. Tälläkertaa ei onneksi enää ollut mitään pahempia jumeja.

Heinäkuussa Mico pyörähti meillä pikavisiitillä ja myös Hanna kävi Sintin kanssa. Aina ihana nähdä teitä! Ja Tankki oli meillä viikon hoidossa, saipahan Likka hetkeksi jonkun, johon purkaa energiaansa :)

Heinäkuun lopulla meillä oli agikisat Maaningalla, josta saatiin meidän ensimmäinen nolla. Sijoitus ei ollut mikään ihmeellinen, mutta aika riitti nollaan hitaista kontakteista huolimatta.

Elokuussa kisattiin Kuopiossa ja Mikkelissä. Kuopiossa oli nolla taas aika lähellä, mutta Kukka päätti toisin: ennen viimeistä estettä päätti hypätä kehäaidan yli pois radalta. No, itepähän sen kai sinne ohjasin. Mikkelissä meni sitten jo paremmin. Saatiin aikaiseksi tuplanolla. Agiradalla aika riitti taas nollaan ja hyppyradalla oltiin kolmansia ja saatiin ensimmäinen hyppyserti! Onneksi hävittiin hyville.

 

Laitanpahan tähän loppuun vielä ihanan kuvan, jonka olen jo aikoja sitten ajatellut laittaa tänne. Saanko esitellä, kennel Merrymaking:

Ilo ja Ilon pennut Tankki mukaan lukien. Joo on sulla Taina ihan kamala koira ;)