Kyllä ei sitten millään jaksa päivittää tätä blogia ajallaan. Mutta näin jälkikäteen tärkeimmät:

Likka ja Sintti kävivät virallisissa polvi-, lonkka- ja kyynärtutkimuksissa ja samalla kuvattiin epävirallisesti myös selät ja olat. Ihanaa todeta, että molemmat ovat luustoltaan terveitä kaikin puolin. Viralliset tulokset:

polvet 0-0

kyynärät 0-0

lonkat A-A

Viikonloppuna saatiin Kukan kanssa meidän ensimmäinen agilityserti. Tultiin nollaradalla kakkosiksi, hävittiin onneksi juuri Pekalle ja Lucalle, joilla on sertit kasassa jo ajat sitten.

Viikonloppuna nähtiin samalla siis Sirpaa, Pekkaa ja Micoa, josta on kyllä tullut jo iso mies, osaa nostaa jo koipeakin :) Myös Hanna oli koirien kanssa täälläpäin kisaamassa ja niinpä koossa oli taas Likka, Sintti, Mico ja Tankki, melkein koko viisikko. Tytöt piti Micolle jöötä. Likka taas rakasti painia Sintin kanssa.

Lokakuussa meillä oli pentutreffit agilityn merkeissä. Oltiin Niina-Liina Linnan koulutuksessa.  Aika saman oloista oli meidän kaikkien meno. Tosin jotkut meistä ( siis ihan vaan minä ite ) on antaneet mennä kaahottaen eteenpäin eivätkä ole vaivautuneet opettamaan koiralle kunnolla hyppyä. Likka loikkii sujuvasti neljällä jalalla pää pystyssä ja saatiinkin aiheesta palautetta, että koiralle pitää opettaa hyppytekniikka ettei hajota itseään. Kääk, siinäpä sitä tekemistä mulla riittääkin, voi luoja sentään...